Cariere
Echipa Armand – Suntem pasionați de produse excepționale!
Suntem mereu în căutare de oameni care vor să crească odată cu noi, care nu acceptă ”se poate și așa”, care văd în orice context oportunitatea de a învăța și a crește profesional. Împreună construim un brand românesc premium de care toți putem fi mândrii.
Satisfacția clienților este prioritatea noastră în tot ceea ce facem. Le suntem recunoscători pentru că ne invită alături de ei pentru toate momentele lor speciale. Prin fiecare produs dorim să depășim așteptările și să oferim clienților noștri experiența desertului de neuitat.
Creștem de la o zi la alta și vrem alături de noi oameni care văd, dincolo de provocările prezentului, potențialul și obiectivele pentru care lucrăm toți zi de zi.
Suntem într-o continuă transformare – ceea ce ieri a fost o performanță, azi este deja un standard, ceea ce azi este doar o idee, mâine va fi o colecție de produse.
Aflați în plină expansiune, suntem în căutare de oameni pasionați de acest domeniu – cofetari și patiseri cu experiență, modelatori, vânzătoare, șoferi, operatori baze de date și preluări comenzi, gestionari și agenți de vânzări.
Dacă te regăsești în valorile și obiectivele noastre, așteptăm CV-ul tău pe cariere@cofetariaarmand.ro
Posturi Disponibile:
1. Vânzător / Vânzătoare (cu sau fără experiență)
Responsabilități Principale:
• Primirea și servirea clienților în cofetărie;
• Prezentarea sortimentelor și modelelor realizate de cofetărie;
• Preluarea de comenzi si transmiterea acestora către Laboratorul Armand;
• Pregătirea tuturor actelor zilnice;
• Realizarea listelor de necesar zilnic pentru aprovizionarea cofetăriei;
• Recepția transportului, procesarea și aranjarea corespunzătoare a produselor în cofetărie;
• Gestiunea ireproșabilă a bunurilor și produselor din cofetărie;
• Generarea documentelor aferente comenzii (factură, aviz însoțitor, fișa de comandă, etc.).
Abilități Necesare:
• Comunicarea excelentă cu clienții cofetăriei;
• Soluționarea rapidă a problemelor apărute;
• Atenția la detalii și implicații;
• Exigență în ordinea, curățenia și igiena spațiului;
• Atitudine pozitivă și proactivă.
Competențe:
• Gestiune casei de marcat, instrumentelor de plată și a încasărilor;
• Contabilitate primară (specifică unei cofetării);
• Gestiunea zilnică a deschiderii și închiderii cofetăriei.
Agent Preluare Comenzi
Responsabilități Principale:
- Preluarea de comenzi (email/telefon);
- Confirmarea și/sau clarificarea detaliilor comenzilor cu clientul;
- Introducerea tuturor detaliilor în baza de date;
- Comunicarea cu departamentele interne pentru livrarea conformă a comenzilor;
- Generarea documentelor aferente comenzii (factură, aviz însoțitor, fișa de comandă, etc.).
Abilități Necesare:
- Comunicarea (clienți/colegi);
- Diplomație și negociere;
- Soluționarea problemelor;
- Atenția la detalii și implicații;
- Atitudine pozitivă și proactivă.
Competențe:
- Lucrul în Office (Outllook, .doc, .xls, *.pdf);
- Gestiune baze de date;
- Emitere facturi și documente însoțitoare;
- Buna cunoaștere și folosire a limbi române este obligatorie;
- Cunoașterea unei limbi străine reprezintă un avantaj.
2. Decorator de Torturi și Candy Bar
Responsabilități Principale:
• Modelarea cât mai realistă de forme și figurine din icing / pastă de zahăr;
• Pictarea în detaliu a elementelor pentru decor (forme și figurine din icing / pastă de zahăr);
• Îmbrăcarea torturilor în icing cu un aspect final impecabil (torturile personalizate Armand sunt realizate din mousse-uri de ciocolată autentică belgiană);
• Sculptarea torturilor pentru a da forma necesară modelului comandat;
• Respectarea detaliilor din fiecare comandă (forme, culori, texturi, etaje, cantități etc.);
Abilități Necesare:
• Creativitate și expresivitate;
• Soluționarea problemelor;
• Atenția la detalii și implicații;
• Atitudine pozitivă și proactivă.
Competențe:
• Experiență / talent în modelaj, pictură și sculptură;
• Noțiuni practice de rezistență / stabilitate a unui model (pe principiul unei instalații artistice);
• Noțiuni de compatibilitate a culorilor și texturilor.
3. Cofetar (experiență de minim 1 an)
Responsabilități Principale:
• Realizarea produselor de cofetărie (Laboratorul Armand);
• Respectarea rețetelor compozițiilor Armand și a standardelor de finisare a produselor;
• Buna gestiune și utilizare a instrumentarului și aparatelor din laborator;
• Verificarea și depozitarea corectă a materiilor prime în timpul producției;
• Prepararea și depozitarea produselor cu respectarea tuturor normelor de siguranță alimentară.
Abilități Necesare:
• Cunoașterea tehnicilor și metodelor de preparere specifice unei cofetării;
• Preparare consecventă;
• Atenția la detalii și implicații;
• Sprit de echipă și buna comunicare cu membrii echipei.
Competențe:
• Prepararea de la zero de produse de cofetărie proaspete;
• Prepararea de rețete moderne și clasice de produse de cofetărie;
• Autodidact, pasionat de domeniu, interesat mereu de noi tehnici și metode folosite în producția de cofetărie;
• Calificarea în domeniu și experiență de minim 1 an sunt obligatorii.
4. Ajutor de Cofetar (cu sau fără experiență)
Responsabilități Principale:
• Asigurarea suportului necesar cofetarilor în prepararea produselor (Laboratorul Armand);
• Pregătirea instrumentarului și aparatelor din laborator pentru procesul de preparare;
• Aducerea materiilor prime în spațiul de lucru și pregătirea acestora pentru începerea producției;
• Verificarea și depozitarea corectă a materiilor prime în timpul producției;
• Respectarea cu strictețe a tuturor normelor de siguranță alimentară.
Abilități Necesare:
• Pasiune pentru produsele de cofetărie - mereu interesat de a învăța de la cofetarii cu experiență, dar și autodidact în noi metode și tehnici de producție;
• Atenție la detalii și memorie bună pentru a dobândi rapid cunoștințe și competențe de la cofetarii cu experiență;
• Îndemânare nativă pentru lucrul în producția alimentară;
• Atenție distributivă și sprit de echipă pentru a-și ajuta mereu colegii.
Te așteptăm cu mare drag în cea mai dulce echipă din București!