Savarina de post




Savarina de post
Savarina de post este o variantă delicioasă a clasicei savarine, adaptată pentru a fi consumată în perioadele de post sau de către persoanele care preferă o alimentație fără produse de origine animală. Aceasta păstrează forma și textura pufoasă a savarinei tradiționale, dar înlocuiește ingredientele de origine animală cu alternative vegetale.
Savarina de post este o prăjitură ușoară și răcoritoare, cu un gust dulce-acrișor, datorită siropului și a fructelor. Textura sa este pufoasă și aerată, datorită aluatului dospit.
Pentru a veni cu un plus de valoare, am reinterpretat blatul adaugand in compozitia acestuia, miere poliflora si zmeura iar deasupra am adaugat frisca vegana si o jumatate de capsuna proaspata pentru un plus de aroma si prospetime.
Termen de valabilitate: 72 ore
Temperatura de pastrare: +2/+4 grade Celsius
Ingrediente
- Lapte de cocos- zmeura congelata
- praf de copt
- zahar
- miere
- aroma de vanilie
- glazura de zmeura
- decor :capsuni proaspete
Valori nutritionale
Detalii ingrediente