Observatii
Tortul se poate realiza doar pe un etaj la gramajul de aproximativ 1.9 kg
Torturile cofetariei Armand sunt realizate manual si gramajul poate sa difere cu +/-250grame
Ingrediente
- blat umed de culoare neagra
- crema de branza
- frisca naturala
- rom negru
- ciocolata neagra
- alune de padure
- macarons decor
- bomboane Raffaelo si Ferrero
- Kinder Bueno
Alergeni:
- gluten
- lactoza
- ou
- contine fructe cu coaja uscata
Valori nutritionale Valori nutritionale
Declarație nutrițională | Per 100 g | CR* /100 g |
Valoare energetică | 1586 kJ/ 379 kcal | 19% |
Grăsimi | 22,0 g | 31% |
- din care acizi grași saturați | 14,0 g | 70% |
Glucide | 30,1 g | 12% |
-din care zaharuri | 20,9 g | 42% |
Proteine | 4,9 g | 10% |
Sare | 0,157 g | 2.6% |
Detalii ingrediente
Detalii ingrediente
umplutura { glasaj negru [frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din
cicoare), ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina
din soia, extract de vanilie), sirop de glucoza], crema de branza [branza proaspata
de vaca (lapte de vaca pasteurizat, smantana, culturi lactice, cheag), sare, amidon
modificat], frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare), pasta vanilie
(sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, sirop de fructoza, propilen glicol, extract
de coaja de vanilie pudra, agent de ingrosare: amidon modificat, aroma, extract de
curcuma, colorant: betacaroten)},
blat [premix (zahar, faina de grau, lapte praf, amidon de grau, cacao pudra,
emulgatori: esteri poliglicerici ai acizilor grasi, monogliceride și digliceride ale
acizilor grași, esteri ai acidului lactic cu mono- și digliceridele acizilor grași, esteri
ai propan-1,2-diolului cu aciziilor grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și
digliceridele acizilor grași, stearoil-2-lactilat de sodiu agenti de crestere:
bicarbonat de sodiu, pirofosfat acid de sodiu, colorant natural: negru de fum, sare,
arome (lapte, ciocolata), agent de ingrosare: guma de xantan, regulator de aciditate:
acid lactic), apa, albus de ou pasteurizat, galbenus de ou pasteurizat, unt],
sirop (apa, zahar),
glazura {glasaj negru [frisca (smantana, proteine din lapte, inulina din cicoare),
ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia,
extract de vanilie), sirop de glucoza], alune de padure crocante (zahar), pasta
moca (sirop de glucoza, zahar ars, sirop de zahar invertit, apa, extract de cafea
pudra 2%, agent de ingrosare: adipat de diamidon acetilat, aroma)},
kinder bueno [ciocolata cu lapte 31,5% (zahar, unt de cacao, masa de cacao, lapte
praf degresat, unt deshidratat, emulgator: lecitina din soia, vanilina), zahar, ulei
vegetal, faina de grau, alune 10,8%, lapte praf degresat, lapte praf integral,
ciocolata (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia,
vanilina), cacao degresata pudra, emulgator: lecitina din soia, agenti de afanare:
bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, sare, vanilina], rom (40% vol.),
macaron {coaja macaron (faina de migdale, zahar, zahar pudra, albus de ou
pasteurizat, apa, cacao), crema gianduja [ciocolata cu alune de padure 43% (alune
de padure, cacao cu continut scazut de grasimi, zahar, unt de cacao, emulgator
lecitina din soia, extract natural de vanilie), alune de padure, zahar]},
bomboane raffaelfo [nuca de cocos deshidratata 25,5%, grasime vegetale (palmier,
shea), zahar, migdala 8%, lapte praf degresat, zer praf, faina de grau, amidon de
tapioca, emulgator: lecitina din soia, arome, agent de afanare: bicarbonat de sodiu,
sare],
bomboane ferrero rocher [ciocolata cu lapte 30% (zahar, unt de cacao, masa de
cacao, lapte praf degresat, unt deshidratat, emulgator: lecitina din soia), vanilina),
alune de padure 28,5%, zahar, ulei de palmier, faina de grau, zer praf, cacao